Actualitate

Pompierii clujeni s-au luptat timp de 6 ore cu flăcările pe Valea Florilor

În localitatea Valea Florilor, comuna Ploscos, pompierii au fost nevoiți să se lupte ore între cu flăcările care au cuprins niște baloți de fân.

Incendiu pe Valea Florilor Incendiu pe Valea Florilor

Pompierii clujeni au fost nevoiți să se lupte cu flăcările aproape o noapte întreagă. Focul s-a extins și la niște utilaje agricole care erau în apropiere, distrugându-le. Din fericire, pomperii au reușit să oprească flăcările înainte să ajungă la casă.

„Două autospeciale au acționat timp șase ore pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins un fânar, din localitatea Valea Florilor, com Ploscos. Flacarile au cuprins balotii de fan in intregime până la sosirea pompierilor și au distrus un tractor și un utilaj agricol care erau depozitate lângă balotii de fan. Pompierii au reușit să protejeze o anexa gospodareasca, aflata in apropierea fanarului, nu au fost persoane rănite sau animale afectate”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.


Acțiunile de stingere au fost sprijinite și de participarea unui buldoescavator al primăriei Ploscos. În această dimineață, la ora 07:00,  o autospecială din Detașamentul de Pompieri Turda încă acționa la locul incendiului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter