Actualitate

FOTO-VIDEO: Accident la Polivalentă. O șoferiță A TRECUT PE ROȘU. A acroșat trei pietoni!

Un grav accident rutier s-a petrecut, duminică seara, în zona Sălii Polivalente.

UPDATE

Potrivit ISU Cluj, în urma accidentului rutier de la intersecția străzii Uzinei Electrice cu Splaiul Independenței, au fost consultate 8 persoane de către personalul medical ajuns la locul evenimentului, dintre care doar cinci au fost transportate la spital cu răni ușoare (traumatisme la nivelul capului/abdomenului). Au fost dislocate la locul evenimentului două echipaje de terapie intensivă mobilă SMURD și SAJ, o autospecială pentru transportul victimelor multiple și o autospecială cu modul de descarcerare.

Pe lângă acordarea asistenței medicale de urgență și a primului ajutor calificat, echipajele ISU/SMURD au asigurat zona accidentului având în vedere scurgerile de hidrocarburi și s-a balizat zona pentru siguranța salvatorilor și a persoanelor consultate, având în vedere zona intens circulată.


Conform IPJ Cluj, accidentul s-a soldat cu rănirea ușoară a cinci persoane: conducătoarea auto în vârstă de 24 de ani, din Jibou, jud. Sălaj, o pasageră din același vehicul - o tânără de 22 de ani, din comuna Someș-Odorhei, jud. Sălaj, respectiv trei pietoni, în vârstă de 20, 43 și 53 de ani, din Cluj-Napoca și Satu Mare.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Potrivit IPJ Cluj, în accident au fost implicate trei autoturisme, nu mai puțin de cinci persoane fiind rănite în urma impactului. Printre acestea, șoferița care a provocat accidentul, trecând pe culoarea roșie a semaforului, respectiv trei pietoni care încercau să traverseze strada în mod regulamentar.


Potrivit martorilor, un autoturism marca Volkswagen venea dinspre cartierul Grigorescu, trecând pe roșu, în timp ce o mașină marca BMW venea dinspre strada Plopilor și avea culoarea verde la semafor. În urma evenimentului, linia de tramvaie înspre Centru a rămas blocată.

abonare newsletter