Actualitate

Produse sănătoase de la Napolact pentru îngerașii de la Casa de Copii „Căsuța Bucuriei”

Napolact se implică activ campaniei de strângere de fonduri organizată de InfoTrafic în beneficiul Casei de Copii „Căsuța Bucuriei”.

Napolact s-a alăturat cu bucurie campaniei și le va oferi copiilor din „Căsuța Bucuriei” lapte și produse lactate care să-i ajute să se dezvolte sănătos și armonios. Totodată, va fi alături de ei și îi va susține și în alte momente importante ale anului, fie că este vorba de începerea anului școlar sau de perioada sărbătorilor.

„Căsuța Bucuriei” este o organizație non-profit care din 2015 administrează o casă de tip familial în care sunt îngrijiți opt copii și tineri, proveniți din casele de copii. Acest mic ONG oferă o alternativă la sistemul de îngrijire de stat pentru copiii fără părinți sau din familii care nu le pot asigura condiții decente de trai și se bazează mai ales pe donații și sponsorizări, pentru a le oferi copiilor tot ce au nevoie.


„Prietenii noștri de la InfoTrafic ne-au împărtășit dorința lor de a susține Căsuța Bucuriei în speranța de a forma o comunitate de donatori în jurul acestui mic ONG. Ne bucurăm să le putem oferi copiilor și tinerilor din Căsuța Bucuriei lapte din inima Ardealului și să fim parte a unei mici comunități care îi ajută să se bucure de căldura unui cămin”, au transmis reprezentanții Napolact.

abonare newsletter