Actualitate

Taximetrist clujean, bătut și lăsat fără bani!

Agresorii au fost prinși de polițiști.

Vineri, 15 martie 2019, polițiștii din Florești au identificat și depistat doi bărbați bănuiți de comiterea unei tentative de tâlhărie calificată, faptă prevăzută de Codul penal.

Conform probatoriului administrat, la data de 14 martie 2019, în jurul orei 11:30, victima, un bărbat, de 30 de ani, din Cluj-Napoca, taximetrist, ar fi efectuat o cursă din Cluj-Napoca până în Florești. La destinație, acesta ar fi fost lovit cu pumnul de către un client, fiindu-i solicitați toți banii pe care îi are, iar celălalt client l-ar fi prins de mână, în scopul imobilizării. În acest context, taximetristul ar fi reușit să iasă din mașină și să fugă, abandonând autoturismul. Ulterior, victima s-ar fi reîntors la autovehicul, însă nu a constatat lipsa vreunui bun.


În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit identitatea celor doi clienți, fiind vorba despre doi bărbați, de 25 și 31 de ani, din Florești. În baza probatoriului administrat, polițiștii i-au reținut pentru 24 de ore pe cei doi. Ulterior, magistrații au emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile față de unul dintre aceștia, celălalt fiind plasat sub control judiciar pentru 60 de zile.

abonare newsletter