Actualitate

VIDEO Bărbat reținut pentru o spargere de 10.000 lei la o sală de jocuri

Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri. Pentru probarea activității infracționale a bărbatului, în această dimineață au fost efectuate percheziții domiciliare.

Potrivit IPJ Cluj, la data de 21 februarie, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și al luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, de 37 de ani, care locuiește în Cluj-Napoca.

Perchezițiile au fost efectuate pe raza localității Cluj-Napoca și a comunei Baciu. În urma acestora, au fost ridicate înscrisuri și alte bunuri, pentru probarea activității infracționale.


Conform investigațiilor efectuate, la data de 4 februarie 2019, în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei.


Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentat magsitraților pentru dispunerea altor măsuri preventive. Cercetările sunt continuate de către polițiștii de investigații criminale, pentru documentarea întregii activități infracționale, sub coordonarea unității de parchet competente.

abonare newsletter