Actualitate

Napi Hírek – Cele mai importante știri ale zilei, pentru concitadinii noștri de etnie maghiară

De luni, pe portalul MonitorulCJ.ro veți putea citi cele mai importante știri ale zilei și în limba maghiară. / Hétfőtől, legfontosabb híreink magyar nyelven is olvashatóak lesznek a MonitorulCJ.ro hírportálon.

(RO) Monitorul de Cluj – cel mai important cotidian din Cluj – nu este doar un ziar care dezvăluie cele mai proaspete informații, ci și o publicație care își apreciază cititorii. Susținem cu tărie că respectul este cel mai important reper al unei comunități prospere într-un oraș multicultural, european.

Pentru jurnaliștii ziarului Monitorul de Cluj, motto-ul Uniunii Europene, „Unitate în diversitate”, nu este un simplu slogan politic. În semn de apreciere pentru comunitatea clujeană de etnie maghiară, începând de luni, 11 februarie, cele mai importante știri vor fi publicate și în limba maghiară, doar pe monitorulcj.ro/Napi-Hirek!


(HU) Monitorul de Cluj – Kolozsvár legismertebb napilapja – nem csupán egy újság, ami a legfrissebb információkat közli a kolozsváriak számára, hanem egy olyan kiadvány, amely tiszteli az olvasóit. Merészen valljuk, hogy a tisztelet egy egészséges, fejlődő közösség alappillére egy multikulturális, európai városban.

A Monitorul de Cluj újságírói számára az Európai Unió jelmondata, Egyesülve a sokféleségben”, nem egy egyszerű politikai szlogen. A kolozsvári magyar ajkú közösség iránt kifejezett tiszteletünk jegyéül, hétfőtől, február 11-től kezdve, legfontosabb híreink magyar nyelven is olvashatóak lesznek, csakis a monitorulcj.ro-Napi-Hirek oldalon!

Etichete: kolozsvari hirek
Ultimele Stiri
abonare newsletter