Actualitate

„E semnătura MEA. Ia mâna de pe ea”. Un nou protest la Cluj

Umbrela anticorupție organizează un alt protest împotriva penalilor în funcții publice. De această dată, clujenii ies în stradă fiindcă șansele ca inițiativa „fără penali în funcții publice” să fie pusă în aplicate sunt destul de mici.

„1 milion de oameni.
Atâția suntem cei care am semnat inițiativa Fără Penali În Funcții Publice. Am alergat zile, săptămâni și luni pentru a strânge numărul necesar de semnături, care a fost și dublat până la finalul campaniei. România a spus clar și răspicat că e sătulă de hoție, de corupție și de infractori care să ocupe funcții de conducere. Iar acum, aceiași infractori vor să ne fure semnăturile, să de discrediteze și să distrugă șansele de materializare a inițiativei noastre.

E momentul în care punem piciorul în prag. Sunt semnăturile noastre, ale familiilor noastre și ale prietenilor noștri. Sunt semnăturile românilor de pretutindeni care vor ceva mai bun. Iar ei, corupții din vârful piramidei, nu vor avea un cuvânt de spus în asta.
Ne vedem din nou în stradă, la Clopot, în fața sediului PSD. Venim pregătiți să le spunem hotărât: E Semnătura MEA. Ia mâna de pe ea!!!”, au transmis organizatorii.


 

abonare newsletter