Actualitate

Proprietarii halelor din incinta Clujana reclamă la CJ ”gropile uriașe” din drumurile de acces

Proprietarii din incinta fostei fabrici “Clujana”, situată în Cluj-Napoca, Piața 1 Mai nr. 4-5, reclamă la Consiliul Județean Cluj că deși au fost făcute mai multe plângeri referitoare la starea căilor de acces gropile nu au fost acoperite.

Semnatarii adresei către Consiliul Județean Cluj sunt mai multe firme producătoare sau distribuitoare care își au punctul de lucru în incinta fostei fabrici „Clujana”. Aceștia subliniază că „nu înțelegem de ce Consiliul Județean Cluj neglijează o astfel de problemă gravă care pune în pericol funcționarea a peste 150 de companii private.”

Principalele căi de acces, care se află în proprietatea Consiliului Județean Cluj, se află într-o stare avansată de degradare, pe alocuri formându-se gropi uriașe în asfalt. Lucrările de reabilitare ale unora din căile de acces efectuate în 2014 au fost de o slabă calitate astfel că la această dată o mare parte din acestea se află într-o stare avansată de degradare.


Această situație creează dificultăți în desfășurarea activitaților zilnice de producție sau servicii.

De asemenea, căile de acces din interiorul incintei care sunt în proprietatea Consiliului Judetean Cluj, nu sunt iluminate public, fapt ce creează neplăceri la lăsarea întunericului pentru angajații care lucrează pe platformă.


Pe platforma Clujana funcționeaza peste 150 de companii private care au angajați peste 4.100 de persoane. Aceste companii desfășoară activitați complexe de producție sau servicii, care presupun o intensă activitate logistică, în fiecare zi intrând și ieșind pe platforma Clujana un număr uriaș de autovehicule de transport marfă.

Firmele semnatare roagă analizarea acestor aspecte și includerea de urgență ca prioritate a Consiliului Judetean Cluj repararea cailor de acces.

Ultimele Stiri
abonare newsletter