Actualitate

Un tânăr de 19 ani, DROGAT, a intrat cu mașina într-un stâlp. O tânără A MURIT, bolidul s-a RUPT ÎN DOUĂ!

Un tânăr de 19 ani din Florești a pierdut controlul mașinii, a derapat și s-a izbit de un stâlp. În urma impactului teribil, pasagera din dreapta s-a stins din viață.

UPDATE 23.01.2018 (21.30): Lovitură de teatru: Ștefan Tudor Cârje NU se afla sub influența drogurilor! Un comunicat al IPJ Cluj, care citează rezultatele de la IML, arată că în sângele tânărului nu s-au identificat urme de alcool sau droguri. Un comunicat transmis de IPJ Cluj, imediat după accident, arăta că Ștefan Tudor Cârje ar fi consumat substanțe psihoactive.

ȘTIREA INIȚIALĂ:


Potrivit IPJ Cluj, la data de 21 ianuarie, în jurul orei 03:00, un tânăr, de 19 ani, din Florești, în timp ce conducea autovehiculul marca Mercedes-Benz CLS 500 pe DN1 E60, pe raza comunei Florești, în afara localității, dinspre Huedin spre Cluj-Napoca, ar fi efectuat o manevră de depășire neregulamentară, peste marcajul longitudinal simplu continuu.

Acesta a pierdut controlul asupra direcției de deplasare, a părăsit partea carosabilă și a intrat în coliziune cu un stâlp al unui panou de informare situat pe spațiul verde, după care s-a oprit în șanțul de colectare a apelor pluviale.


Martorii susțin că, înaintea tragediei, băiatul gonea cu bolidul fetei, primit cadou de la părinții ei de majorat, având o vitează amețitoare pe Calea Florești. Din păcate, în urma impactului, conducătorul auto a fost rănit grav, iar tânăra, de 20 de ani, din Suceava, pasageră în autovehicul, a decedat. Medicii ajunși la fața locului nu au mai putut face nimic pentru a salva viața bietei fete.

În urma testărilor preliminare efectuate la unitatea medicală, se pare că tânărul ar fi consumat substanțe psihoactive înainte de a se urca la volan. Cercetările sunt continuate de către polițiști pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care s-a produs accidentul și luarea măsurilor legale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter