Actualitate

VIDEO DJ 107 M, COȘMARUL șoferilor. Vezi cum arată drumul spre Băișoara care se tot asfaltează de luni bune

În plină iarnă, DJ 107 M Luna de Sus - Săvădisla - Băișoara - Iara este în proces de modernizare. De luni bune.

Drumul este un veritabil coșmar pentru șoferii care se încumetă să circule prin zonă, deși este cea mai scurtă cale din Cluj spre Băișoara.

Dacă în urmă cu câteva săptămâni s-a făcut unul cu peisajul feeric de iarnă, DJ 107 M este acum decopertat complet, până la pământ, iar localnicii din zona, dar și turiștii sunt disperați de starea execrabilă a carosabilului.


Un clip postat pe Facebook de președintele PSD Cluj Horia Nasra arată condițiile deplorabile pe care trebuie să le îndure zilnic oamenii care circulă pe drumul spre Băișoara.

"Încet dar sigur DJ 107 M (Luna de Sus -Săvădisla - Băișoara - Iara) se transformă într-un cimitir de mașini", scrie Nasra.


"În mai multe rânduri i-am semnalat lui Alin Tișe această problemă, o lipsă de respect față de locuitorii din zonă care tranzitează zilnic drumul. Mai mult decât atât, la o simplă ninsoare, drumul este și mai greu de parcurs iar deszăpezirea carosabilului lăsată la voia naturii, topirea zăpezii și dezghețul fiind infinit mai eficiente decât intervenția celor îndrituiți și plătiți pentru acest serviciu. În acest an, domnule Alin Tișe, chiar ați reușit performanța să enervați și să nemulțumiți turiștii din Băișoara și Muntele Băișorii...", mai transmite liderul PSD Cluj.

Ultimele Stiri
abonare newsletter