Actualitate

Emil Boc, replică după declarațiile acide ale lui Horia Nasra: „Colegii mei au un interes de bună-credință!”

Acuzat de președintele PSD Cluj că „omoară” proiectul trenului metropolitan, primarul municipiului se apără și susține că are o colaborare excelentă cu edilii din vecinătatea Clujului.

„Emil Boc omoară proiectul «metrou Cluj» prin faptul că nu comunică cu primarii din comunele limitrofe, pentru că este demagog şi nu vine cu japonezii, americanii sau cu cei anunţaţi anul trecut”, a declarat Horia Nasra la prima conferință PSD din acest an, susținut de consilierul local Dan Morar. De cealaltă parte, edilul susține că primii pași concreți pentru realizarea proiectului-gigant urmează să fie făcuți în săptămânile ce urmează.

„Eu cred că respectivii colegi (n.r. Nasra și Morar) au un interes de bună-credință, vor să se dezvolte orașul. Toată luna decembrie am avut o comunicare foarte bună cu toți primarii din zona metropolitană, fie că sunt din PSD, PNL sau UDMR. Astăzi avem deja aprobate hotărârile de consiliu local pentru implementarea trenului metropolitan în toate cele șapte unități – Cluj-Napoca, Gilău, Apahida, Florești, Baciu, Jucu și Bonțida.


Urmează ca în a doua parte a lunii ianuarie să semnăm acordul de asociere [...] și să depunem documentația pentru realizarea studiului de prefezabilitate și de fezabilitate. Se lucrează la firul ierbii, am preferat să ies în față doar atunci când s-au realizat anumite etape”, a replicat Emil Boc, la un post de radio local.

abonare newsletter