Actualitate

Boc, supărat pe RADP că a refuzat să sape gropi în cimitir. “Cum să spui cuiva să stea cu mortul din 27 decembrie până în 3 ianuarie?"

Primarul Emil Boc s-a supărat pe Regia Autonomă a Domeniului Public (RADP) Cluj-Napoca, după ce angajații acesteia au refuzat, între Crăciun şi Anul Nou, să sape gropi pentru efectuarea înmormântărilor.

“Am fost extrem de deranjat de faptul că am primit un mesaj că în preajma Anului Nou, undeva prin 27 decembrie, cineva de la un serviciu care este prestat pentru primărie la cimitir a spus «domnule, noi nu mai facem gropi până după Anul Nou, veniţi în 3 ianuarie să procesaţi procedura legală cu privire la decesul unei persoane». Cum e posibil să-i spui unei persoane să stea din 27 decembrie până în 3 ianuarie să spui că tu nu poţi să faci o groapă în cimitir? Evident că s-a implicat doamna director de la cimitir, domnul director Poruţiu, şi problema a fost rezolvată. Dar de ce a fost nevoie să ajungem aici, am fost eu supărat. Nu e normal. Naşterea o mai poţi programa, dar decesul nu. Cum să poţi programa un deces? Cum să îi spui cuiva că nu mai vrei să faci gropi în cimitir că aşa vrem noi? acest gen de atitudine nu pot să îl tolerez şi este de neacceptat. Nu e normal să intervină primarul să rezolve aceste probleme mărunte. Cetăţenii Clujului au alte aşteptări de la noi. Oamenii sunt exigenţi şi au pretenţii”, a declarat primarul Emil Boc, vineri dimineaţă, la un post de radio.

Ultimele Stiri
abonare newsletter