Actualitate

Protest inutil sâmbătă?! Dragnea anunță că "taxa pe lăcomie" va fi introdusă MÂINE

"Taxa pe lăcomie" şi celelalte măsuri fiscale vor fi adoptate vineri, în şedinţa de Guvern, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

În timp ce lumea se pregătește pentru Crăciun, aleg cadouri sau pregătesc mâncare, clujenii vor să iasă încă o dată în stradă, înfuriați de ordonanțele de urgență care prevăd noi taxe și măsuri economice, respectiv noi modificări privind amnistia și grațierea. S-ar putea să o facă degeaba!

În ciuda prăbușirii drastice la Bursă, a revoltei oamenilor de afaceri și a nemulțumirii generale a populației, liderul PSD pare să aibă urechile astupate. Astfel, Dragnea a anunțat că prevederile prezentate de Ministrul de Finanțe, Eugen Teodorovici, vor fi adoptate, mâine, în ședința de Guvern.


"Se pare că mâine se vor adopta. A mai fost nevoie, din câte am înţeles, de câteva reglaje în ceea ce priveşte formulările, iar în rest prevederile rămân aceleaşi. Nu se va întâmpla nimic rău cu Pilonul II de pensii. Au rămas să discute în Guvern diseară şi de dimineaţă prin care fondurile de pensii să funcţioneze în continuare şi să aibă posibilitatea oamenii să investească acei bani, iar în acelaşi timp să nu se pună problema funcţionării acestui pilon de pensii", a declarat Liviu Dragnea.

Ultimele Stiri
abonare newsletter