Actualitate

Trafic blocat în județul Cluj. Un TIR A LUAT FOC

O autoutilitară încărcată cu pietriș s-a răsturnat și a luat foc după ce i s-a produs o explozie asupra unei anvelope. Traficul pe DN 1, în zona localităţii Dumbrava, este blocat.

Incendiul a fost stins, însă circulaţia rutieră este blocată pe ambele sensuri de mers, până la remedierea problemei. Se aşteaptă curăţarea carosabilului şi repunerea autovehicului pe roţi de un utilaj de mare tonaj. Nu au rezultat victime în urma evenimentului.

“Un șofer, în timp ce se deplasa pe DN1E60 din direcția Huedin înspre Cluj-Napoca, a avut o explozie la o anvelopă, moment în care nu a mai putut controla autoutilitara răsturnându-se perpendicular pe partea carosabilă. Autovehiculul a luat foc fiind ars în totalitate”, transmite IPJ Cluj.


Pompierii au intervenit cu două autospeciale de stins incendii din cadrul subunităților Huedin și Gilău.

“Flăcările au cuprins în totalitate capul tractor al autotrenului până la sosirea pompierilor. Focul a fost stins de către pompieri în 10 minute după sosirea la locul evenimentului. O ambulanță de prim-ajutor SMURD a fost solicitată ulterior stingerii flăcărilor, pentru a consulta șoferul autotrenului care acuza dureri la nivelul membrelor inferioare”, transmite ISU Cluj.

abonare newsletter