Actualitate

Precipitațiile revin la începutul săptămânii

În noaptea de luni spre marţi, vor fi condiţii de precipitaţii sub formă de ploaie, iar dimineaţă e posibil să se transforme în lapoviţă pentru un interval scurt de timp, potrivit prognozei oferite de Administraţia Naţională de Meteorologie.

Valorile termice rămân, în continuare, în normă pentru această perioadă, spun reprezentanţii Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM), precizând că la începutul săptămânii viitoare temperatura maximă va fi de 10 grade. De asemenea, vor fi precipitaţii mixte la nivelul întregii ţări.

„Valorile termice rămân în continuare în norme, nimic spectaculos. Nu va fi nici răcire considerabilă şi nici încălzire. Vor fi precipitaţii amestecate. La munte mai ales ninsori, iar în rest vor fi precipitaţii mixte la nivelul întregii ţări, dar vor fi slabe”, a declarat, pentru MEDIAFAX, meteorologul de serviciu din cadrul Administraţiei Naţionale de Meteorologie (ANM).


Potrivit reprezentantului ANM, luni vor fi maximele între 1 şi 10 grade, iar minimele între -4 şi 3 grade.
„Cele mai scăzute vor fi în zonele montane, iar cele mai ridicate pe litoral, sud şi sud-vest. Valorile se menţin până la sfârşitul săptămânii şi nici atunci nu vor apărea schimbări semnificative. Se menţin temperaturi în jurul celor normale. Temperaturi pozitive în timpul zile şi uşor negative noaptea”, a mai spus meteorologul.

Meteorologul anunţă că, în noaptea de luni spre marţi, vor fi condiţii de precipitaţii sub formă de ploaie, iar dimineaţă e posibil să se transforme în lapoviţă pentru un interval scurt de timp.


„Marţi rămâne o vreme mai închisă cu precipitaţii slabe sub formă de ploaie, iar trecător va fi lapoviţă. Ziua vor fi 2-3 grade, iar -2, -1 noaptea. Miercuri rămâne la fel, însă noapea de miercuri spre joi va fi mai rece, în jur de -4 grade”, a mai spus reprezentantul ANM.

Etichete: prognoza meteo
Ultimele Stiri
abonare newsletter