Actualitate

Mesajul lui Boc în noul an școlar: Am investit peste 2,9 mil. € pentru modernizarea școlilor

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a transmis felicitări și succes cu ocazia deschiderii acestui nou an școlar.

“Primăria Cluj-Napoca rămâne consecventă în politica sa de sprijinire a educației, element prioritar în strategia de dezvoltare a municipiului nostru. În ultimul an, Primăria a investit peste 2.915.000 euro pentru modernizarea sau repararea școlilor de pe raza municipiului Cluj-Napoca. De asemenea, s-a continuat politica de dotare a școlilor cu calculatoare, materiale didactice performante și mobilier modern. Primăria a continuat acordarea de burse pentru toți elevii cu medii de peste 8,50, astfel 16.494 de elevi beneficiază de astfel de burse”, a scris Boc pe Facebook.

Primarul mai spune că aproximativ 24.000 de elevi beneficiază de gratuitate pe două mijloace de transport în comun și de reducere de 50% pe o a treia linie.


“Atât modernizarea şcolilor, cât și sprijinirea elevilor prin burse și facilități vor continua în anii următori, investiţia în educaţia copiilor noştri fiind cea mai sigură şi profitabilă investiţie pe care municipalitatea o poate realiza, în vederea asigurării unui viitor mai bun. Totodată, Primăria va continua politica sa menită să facă din Cluj-Napoca un oraş în care să îţi placă să locuieşti, să munceşti şi să îţi întemeiezi o familie, inclusiv pentru cei care, aflați astăzi pe băncile școlilor, vor deveni, prin educație, clujenii de mâine - creativi, inovativi, încrezători în puterile și în talentele lor”, a mai spus primarul.

Ultimele Stiri
abonare newsletter