Actualitate

Organizator de petreceri tehno, prins cu droguri din Olanda. Cum ajungeau în cluburile din Cluj

Un tânăr care se ocupă de organizarea de petreceri tehno în diferite cluburi din ţară a fost prins când ridica plicuri cu droguri provenite din Olanda. Anchetatorii au stabilit că tânărul introducea drogurile la petreceri cu ajutorul unor fete, apoi le vindea.

Potrivit DIICOT, procurorii din Neamţ au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a lui Botezatu Andru, pentru trafic de droguri de risc şi de mare risc în formă continuată, introducere fără drept în ţară de droguri de risc şi de mare risc, în formă continuată, deţinere fără drept de droguri de risc şi de mare risc, pentru consum propriu.

În fapt, s-a reţinut că Botezatu Andru a cumpărat online droguri de mare risc, respectiv amfetamină, MDMA, LSD, prin intermediul unei platforme de căutare.


Inculpatul avea ca principală activitate organizarea de petreceri tehno în cluburi din Piatra Neamţ, Iaşi, Bacău, Constanţa şi Cluj. Cu aceaste ocazii, Botezatu Andru era însoţit de mai multe tinere care introduceau în cluburi drogurile de mare risc, iar ulterior le predau inculpatului care le comercializa către consumatori, aproximativ 50 – 60 pastile ecstasy la un eveniment organizat, preţurile fiind cuprinse între 80 – 100 lei bucata.

În urmă cu două zile Botezatu Andru a fost prins în flagrant în timp ce ridica de la un oficiu postal două plicuri ce conţineau 215 comprimate de Ecstasy, 2 timbre impregnate cu LSD, precum şi un gram de cocaină.


Inculpatul va fi prezentat Tribunalului Neamţ cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter