Actualitate

Neversea 2018 a început în forță cu un spectaculos foc de artificii – FOTO/VIDEO

Festivalul Neversea, de la malul Mării Negre, a debutat cu succes joi seara. Mii de persoane au participat la evenimentele care au avut loc în perimetrul festivalului, pe parcursul primei zile de festival.

Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii. Pe scena principală a festivalului Neversea au urcat în prima zi Manuel Riva&Alexandra Stan, Alan Walker, Yellow Claw, Hardwell și GTA. Pe celelalte scene au concertat alți zeci de artiști printre care Paul Agripa, Raresh, Blanilla, Specii, DOC și mulți alții.

Prima zi a celui mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea 2018, a fost un real succes! Nici măcar ploaia din mijlocul zilei nu i-a speriat pe cei peste 48.000 de festivalieri care au participat la evenimentele din perimetrul festivalului. Cei mai mulți dintre ei au așteptat însă să vină seara când pe scenele festivalului au urcat artiștii lor preferați. Artiștii care au concertat aseară pe scena principală au fost prezenți pentru prima dată la Neversea și s-au arătat impresionați atât de numărul mare de fani cât și de dimensiunea impresionantă a scenei “The Gateway”.


Cel mai așteptat artist din prima seară a fost dj-ul Hardwell care s-a declarat încântat că s-a reîntors în România.

“Este pentru prima dată când vin la festivalul de aici, de la malul Mării Negre, însă vin în fiecare an la unul dintre festivalurile mele preferate, Untold. România știe să se distreze, iar publicul de aici este extraordinar” , a declarat Hardwell.


Deschiderea oficială a festivalului a fost marcată cu focuri de artificii acompaniate de acrobați suspendați de baloane cu aer cald, dar și de povestea Neversea 2018.

Mii de tineri au cântat și au dansat pe muzica lui Alan Walker, care a cântat inclusiv hiturile „Faded”, „Ignite” și „Alone”.


Festivalul Neversea, care se desfășoară până duminică la Constanța, continuă vineri cu Irina Rimes, Jonas Blue, Galantis, Steve Angello, Aron Chupa, Nina Kraviz, Pendulum.

abonare newsletter