Actualitate

Românii sunt chemați să protesteze în Piața Victoriei, când are loc mitingul PSD

Protestatarii #rezist au anunţat că, sâmbătă, vor organiza un protest, care se va suprapune cu mitingul organizat de PSD, aceştia precizând că Liviu Dragnea îşi poate găsi un alt loc pentru aceasta manifestare.

Partidul Social Democrat a anunţat că, sâmbătă, 9 iunie, între orele 20.00 şi 22.00, va organiza un miting împotriva abuzurilor, în Piaţa Victoriei, manifestare la care vor participa peste 30.000 de persoane. Din acest motiv și cei fideli cauzei #rezist urmează să iasă în stradă și să protesteze pașnic.

Români, nu vă lăsați călcați in picioare de ciuma roșie! Este dreptul nostru legal sa protestam sâmbătă. Veniți din toată țara și Ocupați Piata Victoriei! Nu va fie teama si nu va lăsați intimidați! Nu facem altceva decât sa apărăm Justiția protestand pașnic. Protestul este legal, notificat la Jandarmerie.

PROTESTATI PAȘNIC! 
FARA ACTE DE VIOLENTA! 
Fiecare va raspunde in fata legii pentru faptele sale!

Va rugam sa distribuiti masiv acest eveniment, in grupuri și pe paginile dumneavoastră. Iar sâmbătă, ne vedem in piața!”, au scris reprezentanții #rezist într-o postare pe rețelele de socializare.


Până în acest moment s-au arătat interesați de protestul pașnic aproape 3.000 de români.

Ultimele Stiri
abonare newsletter