Actualitate

O bătrână din Cluj, plecată la cules de ciuperci, s-a rătăcit. Unde a fost găsită

O femeie în vârstă de 72 de ani din comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, dispărută la data de 15 mai, a fost găsită după o operaţiune de căutare la care au participat poliţişti, pompieri şi voluntari.

Potrivit polițiștilor, la data de 15 mai, în jurul orei 18.20, un bărbat, de 38 de ani din Cluj-Napoca anunţa prin 112 faptul că soacra sa, o femeie în vârstă de 72 de ani, din Ciubanca, comuna Recea Cristur, judeţul Cluj, a plecat  să culeagă ciuperci şi nu a mai revenit la domiciliu. Femeia fusese văzută ultima oară în locul cunoscut sub numele de „Valea Popii”.

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, împreună cu pompieri şi voluntari din comuna Recea Cristur, au format echipe de căutare, femeia fiind găsită  în jurul orei 20:15, în zona cunoscută denumită popular „Pârâul Recea”, în şoc hipotermic. Aceasta a fost transportată aproximativ 200 de metri, pe un teren accidentat, până la echipajul de ambulanţă care a preluat-o şi i-a acordat primul ajutor. Apoi, femeia a fost transportată la Unitatea de Primiri Urgenţe Cluj, pentru acordarea de îngrijiri medicale.


“La operaţiunile de căutare au participat 22 de poliţişti din cadrul Secţiei 5 Poliţie Rurală Dej, 5 pompieri din cadrul S.M.U.R.D. şi un număr de 15 voluntari din comuna Recea Cristur”, transmite IPJ Cluj.

abonare newsletter