Actualitate

Cu ce se mai ocupă CJ Cluj. Instituția plătește peste 17.000 de euro pe cărți și pixuri să-i convingă pe elevi să consume fructe și legume

Consiliul Județean Cluj plătește 79.000 lei (peste 17.000 de euro) pe pixuri, carioci și cărți care vor fi oferite ca și premii unor copii în încercarea de a-i convinge să consume fructe, legume și lapte.

Potrivit caietului de sarcini, instituția va achiziționa 1382 de seturi de carioci, tot atâtea creioane și pixuri și 888 de cărți. “Salate – 365 de rețete”,”Ești ceea ce mănânci”, “Arta de a fi lactato-vegetarian”, „Biblia vitaminelor” sau „Întrebări, controverse și obiecții” sunt doar câteva dintre titlurile cărților.

Pe lângă acestea, Consiliul Județean va cumpăra și 1400 de coșuri metalice de fructe, cutii pentru unt sau cutii de alimente.


Produsele vor fi ambalate în 1382 de pachete cu următorul conținut: un set cariocă, un pix, un creion mecanic și un coș pentru fructe.

Cei mai norocoși 888 de copii vor primi pe lângă carioci, pixuri, creioane, coș pentru fructe și o carte.


Pachetele însumează o valoare totală de 80 de lei, acceptându-se o abatere maximă de 10 lei/pachet, se mai arată în caietul de sarcini.

Ultimele Stiri
abonare newsletter