Actualitate

Tineri de 17 ani, reţinuţi de poliţiştii clujeni pentru furt din garaje

Poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca, au identificat şi reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi suspectaţi de comiterea mai multe furturi din garaje în Cluj-Napoca.

La data de 7 mai a.c., poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Cluj-Napoca, au identificat şi reţinut pentru 24 de ore doi bărbaţi, pe care îi suspectează de comiterea unui furt din garaj, faptă comisă în  perioada 21 – 23 aprilie a.c., în municipiul Cluj-Napoca.

„În fapt, ce doi bărbaţi, ambii în vârstă de 17 ani, din Cluj-Napoca, ar fi sustras dintr-un  garaj aparţinând părţii vătămate V.S.A. din Cluj-Napoca, mai multe scule electrice şi un aparat de sudură, creând un prejudiciu de aproximativ 2500 de lei rămas nerecuperat.


La expirarea perioadei de reţinere cei doi bărbaţi vor fi prezentaţi în faţa judecătorului pentru drepturi şi libertăţi, în vederea dispunerii unei măsuri preventive”spun reprezentanţii IPJ Cluj.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunii de „furt calificat”, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul Penal.


 

 

Etichete: tineri garaje furt
Ultimele Stiri
abonare newsletter