Actualitate

Accident rutier cu victime între Corpadea și Apahida

Un accident rutier cu victime a avut loc marți seara între localitățile Corpadea și Apahida.

Informațiile au fost confirmate de către purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Cluj, Traian Morar: "Au fost implicate două autovehicule, cu 6 răniți, dintre care o persoană în stare foarte gravă - este resuscitată la fața locului de un echipaj de intervenție".

Cauza producerii accidentului a fost neadaptarea vitezei în curbă și pătrunderea pe contrasens. Traficul a fost blocat timp de câteva ori bune, iar coloana de mașini s-a întins pe mai bine de 5 kilometri.


Traficul a fost deblocat în jurul orei 22.30, după ce autoturismele implicate în accident au fost ridicate pe platforme de transport.

Șase persoane au fost rănite în urma accidentului, una dintre acestea fiind în stare mai gravă și supusă manevrelor de resuscitare. Din nefericire, eforturile disperate ale medicilor de a resuscita victima rănită grav au fost fără rezultat, aceștia fiind nevoiți să declare decesul. Tânărul care și-a pierdut viața era pasager în mașina condusă de prietena lui, șoferița fiind cea vinovată de producerea accidentului.

Ultimele Stiri
abonare newsletter