Actualitate

Accident teribil lângă Cluj. O femeie a fost tăiată cu o motocoasă - VIDEO

Accident casnic deosebit de grav luni dimineața într-un sat din comuna Câțcău. O femeie în vârstă de 64 de ani din Dej a ajuns în stare grava la spital după ce a fost rănită de către sotul ei, accidental, cu o motocoasă. După ce a fost stabilizată, femeia a fost transferată cu un elicopter SMURD la Cluj-Napoca.

Incidentul a avut loc în această dimineață puțin după ora 8. Cei doi soți locuiesc în Dej dar au mers la casa părintească din localitatea Sălișca pentru a face curățenia de primăvară. Soțul femeii tăia iarba cu o motocositoare electrică, iar femeia a vrut să îl ajute, deschizându-i poarta de la grădină, scrie dejeanul.ro.

În acel moment bărbatul, care avea în mână motocositoarea, s-a întors și accidental și-a rănit soția, provocându-i răni extrem de grave în zona picioarelor și a abdomenului. În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat de urgență o ambulanță SMURD de la Dej care a transportat-o pe femeie la Spitalul Municipal Dej unde a fost operată și stabilizată. Medicii spun că lama motocositorii i-a trecut la câțiva milimetri de artera femurală.


Pentru a primi îngrijiri medicale specializate, medicii de la Dej au decis să o transfere la Cluj-Napoca, dar pentru siguranța transportului au solicitat un elicopter SMURD. Aeronava a aterizat pe stadionul din Dej și după ce a preluat-o a plecat de urgență spre Cluj-Napoca. Polițiștii au deschis o ancheta în acest caz.

Ultimele Stiri
abonare newsletter