Actualitate

Ședință extraordinară de Consiliu Județean convocată de pe o zi pe alta. Ce ascunde Tișe?

Președintele Consiliului Județean Cluj Alin Tișe a convocat pentru miercuri o ședință extraordinară.

Pe site-ul instituției este postat un anunț prin care consilierii județeni sunt convocați în ședință extraordinară de la ora 15.00. Ordinea de zi are doar trei puncte, dar documentele nu pot fi accesate.

Ședință extraordinară a fost convocată, cel mai probabil, pentru ca instituția să nu fie nevoită să comunice documentele, acestea fiind disponibile doar consilierilor spre consultare. De ce face Tișe pe ascuns o ședință extraordinară, cu documentele ascunse, doar ca să facă o ședință ordinară vineri, 27 aprilie? De ce nu le-a pus pe ordinea de zi a ședinței de vineri? Care era urgența?


Mâine, în ședința extraordinară ar urma să se discute și să se voteze rectificarea bugetului Consiliului Județean pe anul 2018, alocări de bani pentru lucrări de modernizare si reabilitare a drumurilor județene, dar și aprobarea majorării capitalului social al  Societătii Drumuri si Poduri Judetene Cluj SA. Reamintim că în luna februarie, tot într-o ședință extraordinară consilierii județeni au decis majorarea capitalului social al Societății Drumuri și Poduri Județene Cluj SA cu suma de 8 milioane de lei ca o măsură pentru salvarea acesteia de la insolvență.

Ultimele Stiri
abonare newsletter