Actualitate

A intrat într-o casă și a furat mobilier în valoare de 3.000 de lei

Poliţiştii gherleni au pus în aplicare un mandat de perchiziţie domiciliară iar în urma acesteia au reţinut un bărbat de 24 de ani din municipiul Dej şi îl cercetează pentru furt calificat.

La data de 20 aprilie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale cu sprijinul celor de la Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Gherla şi al luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Cluj, au pus în aplicare un mandat de executare a unei perchiziţii domiciliare în vederea căutării unor bunuri sustrase în perioada 08 – 14 aprilie a.c. din locuinţa părţii vătămate C.I. din municipiul Gherla, strada Dejului.

Perchiziţia efectuată pe strada Teilor din municipiul Gherla s-a finalizat cu recuperarea bunurilor reclamate ca fiind furate şi constând în obiecte de mobilier care au fost predate părţii vătămate, prejudiciul în valoare de 3000 de lei fiind recuperat în totalitate.


În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii au identificat autorul furtului în persoana unui bărbat de 24 de ani din municipiul Dej, judeţul Cluj, faţă de care au dispus reţinerea pentru 24 de ore urmând ca la expirarea acesteia tânărul să fie prezentat instanţei de judecată în vederea dispunerii unei măsuri prevenive.

Etichete: mobilier hot
Ultimele Stiri
abonare newsletter