Actualitate

95 de polițiști locali vor asigura ordinea publică de Paşti, la Cluj

Primăria municipiului Cluj-Napoca anunţă că în perioada Sărbătorilor Pascale 95 polițiști locali vor asigura ordinea și liniștea publică în oraș, mai ales în preajma lăcașurilor de cult, având în vedere numărul mare de clujeni care vor participa la slujba de Înviere.

„Misiunile politiștilor locali au în vedere prevenirea şi combaterea oricăror fapte care aduc atingere legilor şi normelor de convieţuire socială, depistarea, identificarea şi dispunerea măsurilor legale împotriva celor care comit fapte antisociale”, spun reprezentanţii Primăriei.

Poliția locală recomandă cetățenilor:


- Să adopte un comportament preventiv, pentru a nu deveni ţinta hoţilor de buzunare!

- Să manifeste atenţie sporită asupra banilor sau altor obiecte personale, în zonele aglomerate!


- Să nu poarte portmoneul în buzunarele exterioare ale vestimentaţiei, în sacoşă sau la vedere, ci în poşete, borsete sau în buzunarele interioare ale vestimentaţiei!

- Pietonii să-şi sporească atenţia, să evite pe cât posibil folosirea părţii carosabile, mai ales după lăsarea întunericului şi în condiţii de vizibilitate redusă, să se asigure înaintea traversării drumurilor şi să procedeze la efectuarea acesteia numai după ce sunt siguri că o pot face în condiţii de siguranţă.


Conducătorii autovehiculelor să parcheze doar în locurile special amenajate!

Dacă asistă sau au cunoştinţă despre săvârşirea unei fapte antisociale să sune la nr. de telefon 0264/598784, 0264/955 sau 0264/984.

Ultimele Stiri
abonare newsletter