Actualitate

Polițiștii locali au împărțit flori de Ziua Femeii de pe biciclete electrice

Joi, 8 martie 2018, polițiștii locali clujeni au împărțit flori doamnelor și domnișoarelor… de pe biciclete electrice.

Dis de dimineață, polițiștii locali au pedalat prin centrul orașului și au împărțit frezii doamnelor și domnișoarelor.  Mesajul Poliției Locale, care a însoțit cadoul simbolic de Ziua Femeii, a subliniat importanța utilizării transportului alternative.

„De ziua lor, am vrut să le facem o surpriză. Am ales să ne deplasăm prin oraș pe biciclete electrice pentru că sunt extrem de utile și le oferă agenților o alternativă mai curată, "mai verde" și mai sănătoasă decât automobilele. În acest fel, economisim combustibil, cheltuieli de întreținere și ne bucurăm de mai multă mișcare”, a declarat directorul Poliției Locale, Marcel Bonțidean.


Biciclete eco-friendly și ușor de condus

Începând de mâine, bicicletele electrice vor fi folosite de Poliția Locală pentru patrulare și monitorizare. Acestea o autonomie de 60 de kilometri, sunt reîncărcate prin conectarea la o priză standard și pot ajunge la viteze de 50 de kilometri pe oră. Cu toate acestea, ele nu funcționează ca un automobil, ci au la pedalier un motor ce asistă utilizatorul. Motorul are cinci nivele de asistare, cinci intensități diferite și nouă viteze clasice.

Ultimele Stiri
abonare newsletter