Actualitate

Clujenii se vor putea căsători în amfiteatrul Bazei Sportive din Gheorgheni

Datorită numărului mare de programări online pentru căsătorii la Cluj-Napoca, reprezentanții locali au trebuit să găsească o soluție în ceea ce privește locația. Astfel, tinerii însurăței vor putea în acest an să își jure iubire veșinică în cadrul oficierii stării civile la Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni,

Începând cu luna mai, oficierea căsătoriilor se va face și în acest loc din cartierul Gheorgheni. Astfel, tinerii care nu au reușit să își programeze căsătoria la data sau ora dorită, au posibilitatea să o programeze sau reprogrameze la noua locație.

De luni, 19 februarie, programarea (respectiv reprogramarea) căsătoriei se poate face online, pentru ambele locații, Foișorul din Parcul Central, respectiv Amfiteatrul Bazei Sportive Gheorgheni. Programările si reprogramarile se realizează pe website-ul Primăriei la secțiunea Servicii online.


Informații suplimentare:

Cuplurile care și-au făcut deja programarea online, dar doresc să schimbe data/ora pot să se reprogrameze la Baza Sportivă Gheorgheni, accesând http://e-primariaclujnapoca.ro/casatorii/. Aceștia trebuie să șteargă rezervarea făcută la Foișorul din Parcul Central și o programeze la Baza Sportivă Gheorgheni. Aplicația permite programarea doar o singură dată, codul numeric personal fiind criteriul pentru a împiedica programările multiple.

Ultimele Stiri
abonare newsletter