Actualitate

Ce a postat primarul Emil Boc pe Facebook când toţi românii sunt cu ochii pe proteste. Cum a fost taxat de un clujean

Mii de oameni au ieşit în stradă sâmbătă seara în marile oraşe din ţară, pentru a protesta modificării legilor justiţiei în Parlament, precum şi împotriva PSD.

Sâmbătă seara, într-o postare pe pagina personală de Facebook, primarul Emil Boc a scris că Primăria susține financiar elevii din învățământul preuniversitar, iar noul cuantum al burselor este între 75 și 125 lei.

“Primăria Cluj-Napoca continuă programul de acordare a burselor școlare pentru elevii clujeni din învăţământul preuniversitar de stat. Astfel, și în 2018, toți elevii din municipiu care au media peste 8,50 și nota 10 la purtare, primesc bursă. Anul acesta vor fi acordate 13.547 de burse școlare, iar noul cuantum al burselor este următorul: burse performanță: 179 (125lei/bursă ), burse merit: 10429 (95/bursă lei), burse studiu: 461 (80/bursă lei), burse sociale: 2478 (75/bursă) În proiectul de buget local pentru anul în curs a fost prevăzută suma de 11.618.000 lei pentru burse școlare”, a scris primarul.


Un clujean i-a lăsat un comentariu că iniţiativa este foarte bună, dar că „la ora asta mă interesează mai mult ce se întâmplă în capitala ţării mele”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter