Actualitate

Cu o zi înainte de ajunul Crăciunului, peste 200 de clujeni au ieşit în stradă să protesteze

Aproximativ 200 de persoane au protestat sâmbătă seara, la Cluj-Napoca, împotriva modificărilor la legile Justiţiei şi au scandat lozinci antiguvernamentale.

Manifestanţii s-au adunat în centrul oraşului, într-un loc aflat, de asemenea, în apropierea sediului PSD, unde au strigat şi au fluierat.

După aproximativ o oră, oamenii au pornit în marş pe străzile din jurul centrului oraşului, pe ceea ce protestatarii numesc "traseul scurt", care parcurge bulevardul Eroilor, ajunge în faţa Prefecturii şi înapoi în centru, în Piaţa Unirii, de unde se obicei porneşte manifestaţia.


Oamenii au strigat, ca şi la protestele din săptămânile trecute mesaje precum: "Uniţi salvăm toată România", "Nu vrem să fim conduşi de hoţi", "Nu staţi la căldură, PSD vă fură", "Justiţie, nu corupţie" sau "Hoţii la-nchisoare, nu la guvernare".

În faţa Prefecturii, oamenii s-au oprit pentru câteva minute, au scandat "DNA să vină să vă ia" şi au fluierat. Mulţi dintre protestatari au venit la manifestaţie cu copiii.


În marşul lor, protestatarii au îngreunat traficul, blocând un sens de circulaţie. Pe tot parcursul protestului, coloana de protestatari a fost însoţită de jandarmi.

Ultimele Stiri
abonare newsletter