Actualitate

PROTEST MASIV. Peste 3.000 de clujeni au ieșit în stradă

Peste 3.000 de persoane protestează, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, câteva persoane aducând un vas de toaletă vopsit în roşu. Oamenii au spus că vasul reprezintă ”un omagiu pentru PSD” şi l-au dus în faţa sediului PSD.

Protestatarii s-au adunat, duminică seara, pe Bulevardul Eroilor din Cluj-Napoca, având steaguri tricolore şi bannere cu mesaje ”Curaj DNA”, ”Spune nu legilor Justiţiei”, ”Vasile Ilea, Laszlo Attila (senator PSD, respectiv UDMR – n.r.) – spuneţi nu legilor Justiţiei sau spuneţi adio unui nou mandat”, şi au ţinut un moment de reculegere pentru începutul Revoluţiei din 1989 de la Timişoara.

Vasul de toaletă adus de câţiva protestatari a fost plasat în faţa sediului PSD Cluj, cu mesajul ”PSD, UDMR, ALDE, grup infracţional organizat”.


”Este omagiul nostru pentru PSD care calcă în picioare legile Justiţiei şi susţine infractorii. Le cerem demisia”, a spus unul dintre protestatari.

Cei prezenţi au blocat traficul pe Bulevardul Eroilor şi au scandat ”PSD, ciuma roşie”, ”Demisia”, ”Afară cu PSD din ţară”, ”Hoţii”, ”Nu vrem să fim conduşi de hoţi”, după care au plecat în marş prin centrul oraşului spre cartierul Gheorgheni, strigând ”Haideţi cu noi”, ”Nu staţi la căldură şi pe voi vă fură”, ”Justiţie nu corupţie”.


Pe traseu, protestatarii au blocat traficul în Piaţa Avram Iancu şi pe Calea Dorobanţilor.              

Ultimele Stiri
abonare newsletter