Actualitate

Cât câştigă un stagiar al Apple şi de ce nu au voie să le spună prietenilor unde lucrează

"Vor să lanseze produse de care toată lumea să fie mulţumită, dar de care să nu ştie nimeni", a declarat un fost stagiar al Apple pentru Business Insider.

Cât câştigă un stagiar al Apple şi de ce nu au voie să le spună prietenilor unde lucrează Cât câştigă un stagiar al Apple şi de ce nu au voie să le spună prietenilor unde lucrează

Nu ai voie să spui nimănui nimic despre slujba ta. Nu ai voie să le spui oamenii din afara familiei la ce lucrezi", continuă el.

Spre deosebire de Google sau Facebook care intervievează oamenii apoi le găsesc anumite posturi, Compania californiană interviează oamenii pentru roluri specifice, iar managerul echipei specifice se ocupă de interviuri, scrie BM, potrivit Mediafax.


Stagiarii sunt plătiţi regeşte de către Apple, aceştia câştigă 38 de dolari pe oră potrivit internului Apple ceea ce este similar cu informaţiile de pe site-ul Glassdoor. Astfel, un stagiar Apple câştigă în jur de 6700 de dolari pe lună. De asemenea, aceştia sunt plătiţi în plus dacă stau peste program. Mai mult, Apple se oferă să te cazeze dacă nu te deranjează să stai alături de alt stagiar Apple. Dacă nu vrei, atunci compania se angajează să-ţi dea 1100 de dolari pentru chirie.

Apple nu le dă voie angajaţilor să facă poze în campus, iar unii angajaţi vor lucra la anumite produse fără să ştie măcar ce este, potrivit Business Insider. 

Etichete: venit mediu apple
abonare newsletter