Actualitate

Smiley, Fun Factory și Bluejays vă așteaptă weekendul acesta la Târgul de Crăciun

De vineri, 8 decembrie, până duminică, 10 decembrie, spiridușii Târgulului de Crăciun îi așteaptă pe toți membrii familionului la concertele cu Smiley, Fun Factory, Admiral C4C, Blue Velvet, Bluejays și DJ Vlad Bretan.

Weekend-ul de poveste este deschis vineri de celebra trupă FUN Factory pe care o cunoaștem cu toții din anii 90 și care ne vor aduce celebrele piese „I wanna be with you”, „Celebration” și multe altele. Așadar, vineri, 8 decembrie, arată în felul acesta: 17:00 Concert de colinde: Biserica Evanghelică Lutherană; 18:30 Concert: Admiral C4C; 19:30 Concert: Fun Factory

Sămbătă, 9 decembrie, începem prin a alerga cu spor pentru o cauză nobilă la Crosul lui Moș Crăciun - mai multe detalii despre Cros pe blogul Târgului de Crăciun: http://familiondecraciun.ro/crosul-lui-mos-craciun/. Mai spre seară, ne bucurăm de beat-urile DJ-ului Vlad Bretan. După ce ne-am încălzit bine de tot, îl întâmpinăm pe scena Târgului pe Smiley. 17:00 Crosul lui Moș Crăciun; 19:00 DJ: Vlad Bretan; 20:00 Concert: Smiley.


Ziua de duminică, 10 decembrie, reunește și ea toate gusturile familionului la un loc. Așadar, cei mai mici membri vor asculta cu urechile ciulite Poveștile la gura sobei ale celor de la Asociația Urbannect. Seara continuă cu două concerte de jazz interpretate de Blue Velvet și Bluejays. 18:00 Asociația Urbannect: Povești la gura sobei; 19:00 Concert jazz: Blue Velvet; 20:00 Concert jazz: BlueJays.

Programul integral al Târgului de Crăciun poate fi urmărit pe Website: http://familiondecraciun.ro/programul/, iar modificările care pot apărea pe parcurs vor fi postate pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/TarguldeCraciunClujNapoca/.

abonare newsletter