Actualitate

Bărbat arestat preventiv pentru violare de domiciliu și distrugere. A intrat în casa fostei soţii şi a dat foc la haine.

Poliţiştii clujeni au arestat preventiv un bărbat pentru săvârșirea infractiunilor de violare de domiciliu și distrugere.

Bărbat arestat preventiv pentru violare de domiciliu și distrugere. A intrat în casa fostei soţii şi a dat foc la haine.

La data de 27.11.2017, în urma investigațiilor și a activităţilor de cercetare penală efectuate, polițiști din cadrul Politiei Municipiului Turda, Biroul de Investigatii Criminale, au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale, față de un bărbat de 33 de ani, din comuna Mihai Viteazu, jud. Cluj, pentru săvârșirea infractiunilor de: violare de domiciliu și distrugere, fapte prevăzute și pedepsite de Codul Penal, ambele săvârșite în stare de recidivă.  

"În noaptea de  25/26.11.2017, în jurul orei 01:00, bărbatul a pătruns fără drept în curtea imobilului unde locuia fosta soție, a escaladat zidul casei folosindu-se de o scară pliabilă din aluminiu, a urcat în podul casei construit pe schelet din lemn, unde intenționat a aprins mai multe articole de îmbrăcăminte, punând în pericol celelalte bunuri și viața ocupanților clădirii.


Bărbatul a fost prezentat judecatorului de drepturi și libertati din cadrul Judecătoriei Turda, pe numele acestuia fiind emis un mandat de arestare preventiva pe o durata de 30 de zile.

Acesta a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J Cluj”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


 

Ultimele Stiri
abonare newsletter