Actualitate

În spitalele din Cluj, medicii renovează saloanele pe banii lor. Deputatul Ungureanu, DEZVĂLUIRI despre Secția de Reumatologie de la Spitalul Județean Cluj.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu face dezvăluiri uluitoare în ceea ce privește Secția Clinică de Reumatologie din Cluj-Napoca.

Pacienții cu probleme de mobilitate trebuie să urce scări extrem de abrupte, cu liftul sunt probleme, iar managerul Spitalului Județean încearcă să ascundă totul. Aceste dezvăluiri și multe altele le-a făcut Emanuel Ungureanu într-o filmare live pe pagina sa personală de Facebook, unde a scris:Pacienți cu grave probleme de mobilitate sunt obligați să urce scările abrupte până pe secția de la etajul 1.

Vezi aici ce a filmat deputatul Emanuel Ungureanu La Spitalul Județean și cum a încercat conducerea instituției să îl oprească. 

Liftul care ar trebui să transporte bolnavii de la parter comunică la etajul 1 cu blocul operator de pe secția ORL.
Managerul Spitalului Județean Cluj Șușcă a asmuțit paznicul să mă împiedice să filmez condițiile insalubre în care sunt îngrijiți bolnavii.
Paznicul a chemat polițiști de la Secția 6 pentru a mă identifica.
Asistentele mi-au spus că nu este la fel de atent agentul de pază când personalul medical este agresat sau pacienții jefuiți.
Polițiștii au fost super amabili și oarecum amuzați, m-au felicitat, ușor stingheriți de situație și mi-au spus că este pentru prima dată când văd un parlamentar care intră în spitalele României pentru a schimba condițiile de îngrijire ale bolnavilor.
În ciuda condițiilor precare, pereți crăpați, mult mucegai, am văzut medici preocupați și asistente care își iubesc meseria.
Pe coridorul cenușiu asistentele au pus flori, multe flori.
În infern am găsit bunătate și oameni buni.
Unul dintre ei este chiar șefa secției prof. Simona Rednic un om vertical și inimos care a renovat complet salonul 1 din banii ei.
Incredibil!
Medicii din România sunt obligați să lucreze în condiții infernale, prost plătiți și se mai simt obligați să investească în renovarea spitalelor unde lucrează”, a explicat Emanuel Ungureanu.
 

abonare newsletter