Actualitate

Sute de kilograme de legume confiscate pentru comerţ neautorizat în zona centrală a Clujului

Mai mulţi comercianţi au fost amendaţi de poliţiştii locali după ce şi-au expus legumele și fructele în exteriorul spațiilor comerciale, în zona protejată ultracentrală a municipiului Cluj-Napoca.

“În această zonă este interzisă amplasarea mobilierului urban destinat expunerii produselor alimentare de tip legume-fructe”, spun reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Potrivit unui comunicat de presă, au fost identificați doi agenți economici care comercializează legume și fructe la punctele de lucru de pe strada Memorandumului, respectiv strada Iuliu Maniu, care și-au expus și comercializat legume și fructe în exteriorul spațiilor comerciale, direct pe domeniul public.


“Pentru neregulile constatate au fost încheiate 2 procese-verbale de constatare a contravenţiilor, în valoare de 6.000 lei. De asemenea, au fost confiscate 250 kg de produse, legume și fructe comercializate în locuri neautorizate (fasole verde, ardei, spanac, pere, nectarine, prune, banane, struguri, zmeură)”, spun reprezentanţii Primăriei.

Ultimele Stiri
abonare newsletter