Actualitate

Festivalul de Film Comedy Cluj nu se mai ține în acest an

Festivalul Internațional de Film Comedy Cluj, ajuns anul trecut la cea de-a VIII-a ediție, revine în anul 2018.

"Recent, managementul festivalului s-a schimbat, iar noua conducere a decis amânarea ediției cu numărul IX pe anul 2018 pentru a demara cu succes implementarea unei noi strategii pe termen lung", arată un comunicat de presă al organizatorilor.

De-a lungul celor opt ediții deja desfășurate, Comedy Cluj a proiectat peste 950 de filme de comedie, iar la ediția din 2015 s-au introdus primele spectacole de teatru de comedie. Aceste evenimente speciale au explorat o altă latură a comediei, iar în viitor festivalul va continua diversificarea evenimentelor conexe care pun publicul în fața altor forme de comedie.


Pentru ediția a IX-a, care va avea loc în 2018, organizatorii promit că vor readuce zâmbetele pe fețele clujenilor și că aceștia vor avea parte de o experiență care îi va îndemna să exploreze comedia.

Vlad Gliga, noul director al festivalului, a declarat. “Am decis să amânăm ediția din acest an pentru a defini o viziune și o strategie pe termen lung care presupune diversificarea și creșterea festivalului. Vom reveni în 2018 cu surprize și evenimente care explorează comedia din mai multe puncte de vedere și prin diferite forme de artă sau exprimare.”

Ultimele Stiri
abonare newsletter