Actualitate

Un poliţist a văzut o bătrână vânzând flori pe Memo. Ce gest a făcut? Un milion de oameni au văzut imaginile

Un gest simplu făcut de un poliţist din Cluj-Napoca face înconjurul reţelelor de socializare.

Totul s-a petrecut în centrul Clujului, pe Memorandumului. O bătrânică vindea flori în miezul zilei deşi căldura era aproape să topească asfaltul de pe trotuare. Zilele trecut, Clujul s-a aflat sub cod roşu de caniculă.

Poliţistul nu a trecut nepăsător pe lângă femeia în vârstă. El a traversat strada, s-a dus ţintă către bătrână, nu să-i cumpere florile, ci să îi ofere o sticlă cu apă.


Gestul său simplu a fost surprins de o tânără care a postat filmuleţul pe Facebook. Videoclipul a devenit viral în scurt timp având zeci de mii de share-uri şi aproape in milion de vizualizări.

În mediul online s-a vehiculat şi ideea că gestul poliţistului ar fi fost premeditat pentru imagine. Conducerea IPJ Cluj a respins această acuzaţie şi spune că gestul a fost făcut din propria iniţiativă a poliţistului. Omul legii care apare pe filmare lucrează la Poliţia Rutieră Cluj.


Se pare că este vorba despre aceeaşi bătrânică care în urmă cu câteva săptămâni era ridicată de pe domeniul public de patru politişti locali. Detalii aici.

Ultimele Stiri
abonare newsletter