Actualitate

Un clujean şi-a ameninţat şi hărţuit fosta prietenă până a ajuns pe mâna procurorilor

Poliţiştii clujeni au reţinut, pentru 24 de ore, un bărbat de 31 de ani, din Gherla, care şi-a ameninţat şi hărţuit fosta prietenă.

La data de 4 august un bărbat de 31 ani, din municipiul Gherla, i-ar fi sustras telefonul fostei prietene când aceasta se afla la locul de muncă. Prin deblocarea codului de acces al telefonului acesta ar fi accesat, fără drept, datele informatice precum şi datele personale existente pe acesta.

“De asemenea, ar fi continuat să o ameninţe pe victimă, o femeie din Cluj-Napoca, ar fi urmărit-o, în repetate rânduri, la domiciliu şi la locul de muncă”, spun reprezentanţii IPJ Cluj.


În baza probatoriului administrat cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de  furt, accesul ilegal la un sistem informatic, ameninţare şi hărţuire.

La data de 5 august, bărbatul a fost prezentat în faţa procurorilor din cadrul  Parchetului de pe langă Tribunalul Cluj, care au dispus luarea măsurii controlului judiciar faţă de acesta, pentru o perioadă de 60 de zile.

Ultimele Stiri
abonare newsletter