Actualitate

Accident MORTAL în Bonțida. Un bărbat a sfârșit lovit de un utilaj CFR.

Un bărbat și-a pierdut viața după ce a fost lovit de un utilaj CFR, în localitatea clujeană Bonțida. Tragedia s-a petrecut vineri după-amiază, în jurul orei 15.

Accident MORTAL în Bonțida. Un bărbat a sfârșit lovit de un utilaj CFR  Sursa foto dej24.ro. Accident MORTAL în Bonțida. Un bărbat a sfârșit lovit de un utilaj CFR Sursa foto dej24.ro.

Potrivit dej24.ro,  bărbatul a fost izbit în plin de un utilaj CFR, care se deplasa dinspre Cluj înspre Dej. Din păcate, mecanicul nu a putut face nimic pentru a evita tragedia.

Bărbatul în vârstă de 45 de ani a murit pe loc. În urma apelului la 112, la fața locului s-a deplasat o ambulanţă de la Gherla, care a constatat decesul victimei. Trupul neînsuflețit a fost transportat la IML Cluj pentru efectuarea necropsiei.


Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz și efectuează cercetări pentru a stabili circumstanțele exacte în care s-a produs accidentul. Aceștia iau în calcul două variante: fie bărbatul s-a aruncat în mod intenționat în fața utilajului CFR, fie a fost vorba despre un accident.

Ultimele Stiri
abonare newsletter