Actualitate

Ce avere are preotul Pomohaci: 8 apartamente de peste 1,2 milioane euro! - FOTO

De-a lungul ultimilor 15 ani, preotul Cristian Pomohaci a vândut şi a cumpărat o grămadă de apartamente în nume personal sau prin interpuşi.

Susţinătorii lui Cristian Pomohaci, acuzat că a încercat să corupă sexual un minor, au deschis un cont pentru donaţii, astfel încât acesta să poată beneficia de asistenţa celor mai buni avocaţi, dar mulţi dintre enoriaşi nu ştiu că preotul ar avea, opt apartamente situate în unele dintre cele mai bune zone din Cluj. Averea sa este de peste 1,2 milioane de euro, scrie ziardecluj.ro.

Cristian Pomohaci nu s-a mulţumit să cumpere câte un apartament într-un imobil, ci există cazuri în care, în imobile de lux, a cumpărat câte 3 si 4 apartamente.


Zona 1 - strada Horea 33, un apartament

Pomohaci deţine de peste 8 ani un apartament în imobilul de pe strada Horea 33. La etajul întâi, apartamentul numărul 12, situat în blocul lipit de clădirea Facultăţii de Litere este ideal pentru a fi închiriat.


Zona 2 - strada Moţilor 71-73 - 4 apartamente

Preotul suspendat Cristian Pomohaci a achiziţionat patru apartamente la numerele 3, 17, 25 şi 33 situate pe strada Moţilor 71-73. Imobilul se află la nici 5 minute de centrul Clujului, iar pentru 3 dintre ele Pomohaci a plătit în 2008 nu mai puţin de 480.000 de euro.


Zona 3 - strada Pasteur, 3 apartamente

Alte trei proprietăţi situate într-o zonă ideală pentru închiriere este strada Pasteur din cartierul Zorilor. În imobilul cu numărul 22-24 Pomohaci, are în proprietate apartamentele cu numerele 4, 11 respectiv 16.


Mariana Mirea, mâna cu care Pomohaci îşi gestionează averea imensă ascunsă

Mariana Mirea. Are 68 de ani, s-a născut în localitatea Carţişoara, judeţul Sibiu, şi acum domiciliază în Făgăraş, judeţul Braşov, acolo unde, potrivit Registrului Comerţului, se află sediul social al unor firme deţinute de ea. Doar prin "doamna Mariana" se ajunge la "Cristian" şi doar Mariana Mirea este abilitată să discute despre onorariile "artistului", că e vorba de spectacole de muzică religioasă sau populară. Se spune că ea este interpusul lui Pomohaci, scrie ziardecluj.ro.

Ultimele Stiri
abonare newsletter