Actualitate

Ce pot vedea irlandezii în România. Agențiile de turism au pregătit primele pachete turistice

Prima conferință de prezentare turistică a României în Dublin a avut loc zilele trecute în fața a 40 de agenții de turism din Irlanda.

La eveniment au fost prezenți, printre alții, ambasadorul României în Irlanda, Manuela Breazu și din partea Ministerului Turismului din România Răzvan Marc.

Compania aeriană Blue Air, prin rutele directe din Dublin spre Bacău, București și Cluj, a oferit agențiilor locale o soluție pentru pachetele turistice din România.


Alis Holidays a prezentat frumusețile patriei, cele mai importante obictive turistice și soluții de colaborare pentru partenerii irlandezi prin care facilitează un turism de calitate fără riscuri.

Prin serviciul de transferuri pe care îl are agenția dezvoltat deja la nivel național, poate oferii pachete de sejur cu preluare din aeroport și predare în aeroport cu transfer direct în zonele turistice cum ar fi Sovata, Felix, Sibiu, Maramureș, Sinaia, Brașov, Poiana Brașov și Constanța.


Se pot promova pachete de individual dar beneficiind de vacanță similară celor de grup. La destinație, prin colaboratori locali, se ofera excursii opționale în zonă. Aceste pachete includ transfer aeroport - cazare 7 nopți cu demipensiune - soluție de vizitare a zonei - transfer aeroport.

De asemenea, o firmă de consultanță a oferit agențiilor din Irlanda soluții la standarde ridicate de turism medical în România. 

Etichete: blue air irlanda
abonare newsletter