Actualitate

Au fost anunţaţi primii artişti la festivalul Neversea

Artista fenomen a momentului, Dua Lipa vine pentru prima dată în România, la neversea. Alături de ea, vor mai urca pe scenă legendarul Tiësto, Fatboy Slim și Afrojack.

Alături de ei, pe cele 7 scene vor mai urca Aam Feldt, Kshmr, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde le Grand, Ferry Corsten,Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental DJ, Wilkinson DJ Set, Dub FX, Foreign Beggars, Netsky DJ Set, Zeds Dead, Mike Perry și Klangkarussell DJs!

Dua Lipa, Tiësto, Fatboy Slim, Afrojack, Sam Feldt, KSHMR, Benny Benassi, Nicky Romero, Fedde Le Grand, Ferry Corsten, Tujamo, Lost Frequencies, Danny Avila, Rudimental, Wilkinson, Foreign Beggars, Netsky, Zeds Dead, DubFX, Mike Perry și Klangkarussell sunt doar primii 21 de artiști anunțați. Alături de ei urmează să se alăture line-up-ului și alți artiști internaționali care vor ajunge în vară, la cel mai mare festival de la malul Mării Negre, Neversea.


Dua Lipa este considerată artista fenomen a momentului și vine pentru prima dată în România, la Neversea. La cei doar 22 de ani are colaborări muzicale cu mari artiști internaționali, cum ar fi Martin Garrix și Sean Paul, dar are și nominalizări și premii importante în industria muzicală. “Be the one” și “Scared to be lonely” vor răsuna live, la vară.

Fatboy Slim sau pe numele său real, Norman Cook este considerat o legendă a muzicii dance și este foarte așteptat de fanii din România. Cariera lui, una de peste 30 de ani, este impresionantă și este artistul care și-a pus amprenta asupra muzicii dance. Mai mult decât atât, a fost și este o inspirație pentru generațiile noi de artiști.


Doi dintre cei mai mari DJ ai planetei, legendarul Tiësto și Afrojack au spus prezent la festival. După ce 80.000 de oameni i-au aclamat si i-au aplaudat ore în șir la Untold, cei doi artiști promit să aducă aceeași energie pozitivă și aceleași show-uri incredibile şi la Constanţa.

Începând de astăzi vor fi disponibile 5000 de abonamente la prețul de 225 de lei plus taxe. Primele abonamente au fost puse în vânzare la începutul lunii aprilie și în mai puțin de trei săptămâni, peste 10.000 de fani și-au luat deja abonamentul pentru festival.


Neversea are loc în perioada 7-9 iulie la Constanța.                    

abonare newsletter