Actualitate

Mesaje de Paşte pentru cei dragi

Odată cu apropierea sărbătorilor pascale ne găsim în situația de a încerca să transmitem cele mai frumoase și calde urări. Iată un strop de inspiraţie pentru mesaje, urări sau sms-uri de paşte.

Mesaje de Paşte pentru cei dragi

csid.ro a realizat o listă cu câteva mesaje pe care le puteţi transmite celor dragi cu ocazia Sărbătorilor Pascale.

Cu ocazia Învierii Domnului vrem să va urăm toate cele bune: lumina în suflet, dragoste şi sănătate. Hristos a Înviat!


Să va bucure Dumnezeu, să va dea sănătate, să aveţi putere, iar bucuriile să ţină la distanţă toate necazurile! Paşte Fericit!

În această zi de sărbătoare vreau să va urez ţie şi familiei tale multă sănătate, înţelepciune şi putere. Paşte Fericit!


Să te protejeze îngerii, supărările să treacă, bunăstarea să te îmbrăţişeze, şi Dumnezeu să te binecuvânteze mereu. Hristos a Înviat!

Fie că sfântă sărbătoare a învierii Domnului să va aducă cele patru taine divine: lumina, înţelepciune, dragoste, speranţa. Un Paşte Fericit!


Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că Hristos a înviat!

Pentru unii, Paştele e un moment de întregire a familiei, în care îşi doresc pace şi bucurie. Pentru alţii, e o zi în care se distrează ceva mai mult sau scapă de serviciu ori de şcoală. Pentru mine e pur şi simplu o zi minunată, pe care vreau să o împărtăşesc cu voi. Paşte fericit!


Bucuria vine din lucruri mărunte. Liniştea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecăruia. Paşte Fericit!

Fie că Sfântă Lumina de Paşte să va lumineze calea cea bună spre fericire şi bucurie. Paşte Fericit!


Cei care se războiesc să aducă pace, cei care se urăsc să ştie să iubească, iar cei bogaţi să înveţe să dăruiască. Hristos a înviat!

Fie ca bucuria Învierii Domnului să vă aducă în suflet linişte, pace şi fericirea de a petrece aceste clipe magice alături de cei dragi. Hristos a înviat!

Ultimele Stiri
abonare newsletter