Actualitate

Accident pe Moţilor cu 4 victime. Impact între o ambulanţă şi un autoturism

Patru persoane au fost rănite, miercuri, după ce o ambulanţă a intrat în coliziune cu un autoturism, pe o stradă centrală din Cluj-Napoca. Între persoanele rănite se află un medic de pe ambulanţă, şoferul acesteia şi un voluntar.

sursa foto ziarul clujean.ro

Purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a declara că ambulanţa nu transporta bolnavi, iar în ea se aflau un medic, şoferul şi un voluntar.

”Patru persoane au fost rănite în urma unui accident pe Calea Moţilor în care au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii. Trei victime se aflau în ambulanţă, cea de-a patra fiind şoferul autoturismului. Din primele informaţii, ambulanţa se îndrepta spre cartierul Mănăştur, iar la intersecţia cu str. Mihai Eminescu a intrat în coliziune cu un autoturism. Ambulanţa nu transporta bolnavi, în ea se aflau un medic, şoferul şi un voluntar. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului”, a spus Boie.


Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj, Horia Simu, a declarat, la rândul său că angajaţii SAJ sunt în stare stabilă.

”Asistentul medical are o fractură la nivelul membrului superior, şoferul are o contuzie abdominală. Echipajul mergea la o urgenţă, ambulanţa avea sirenele pornite”, a spus Simu.

Ultimele Stiri
abonare newsletter