Actualitate

Începe o nouă săptămână de proteste la Cluj-Napoca

În seara aceasta vor avea loc din nou proteste la Cluj-Napoca, pentru a paisprezecea zi consecutiv. Manifestațiile sunt programate între 19:00 și 22:00.

oamenii nu renunta la proteste, sursa foto: Facebook oamenii nu renunta la proteste, sursa foto: Facebook

„Continuăm zilnic cu protestele asa cum ați decis cu toții în piață pentru a menține presiunea străzii pe guvern și parlament, trebuie să rămânem în gardă... OUG 14 va fi trecută în parlament, trebuie sa fim cu ochii pe ei. Protestele masive de peste 100.000 de participanți din weekend au arătat legitimitatea protestelor, vom face în fiecare duminică câte un protest masiv pentru a da săptămânal un mesaj forte ca nu ne vom retrage până când nu își dă demisia guvernul Grindeanu și pleacă Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu acolo unde le este locul... în sălile de judecată unde trebuie să justifice infracțiunile pe care le-au comis pentru a ajunge unde sunt.

Ne vedem la plimbarea de seara!”, este mesajul postat pe pagina de Facebook a evenimentului.


Numărul participanţilor la protestul de la Cluj-Napoca a ajuns la 10.000 aseară. Oamenii aveau pancarte pe care scria ”Ziua muncim, noaptea vă păzim”, ”Aţi obosit deja? Noi nu, ghinion!” sau ”Doamne, ia-le ce-au furat, lasă-le cât au lucrat”.

Ultimele Stiri
abonare newsletter