Actualitate

RECORD de protestatari la Cluj! CEL MAI MARE protest din istoria orașului! VIDEO

Protestul de miercuri seara a adunat 35.000 de oameni la Cluj-Napoca, cel mai mare număr de protestatari din provincie, dar și un record local - cel mai mare protest din istoria orașului! Oamenii au venit din toate colțurile județului pentru a se alătura demonstranților.

Peste 35.000 de persoane s-au adunat miercuri seara în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca pentru a protesta împotriva actelor normative adoptatate de Guvern cu privire la modificarea Codurilor penale şi graţierea. Clujenii scandau încontinuu “PSD, ciuma roşie”.

Coloana formată la protestele de miercuri seară a atins dimensiuni nemaiîntâlnite vreodată la Cluj. Din momentul în care capătul din spate al şirului se afla pe strada Dorobanţilor, acoperind toată lăţimea străzii, reporterul a ajuns la partea din faţă a coloanei, parcurgând în ritm alert traseul mulţimiii, Bulevardul 21 Decembrie - Piaţa Avram Iancu - abia după complexul Sora.


În mijlocul mulţimii s-au aflat mai mulţi tineri artişti dotaţi cu tobe, ceea ce a animat atmsofera. În video se poate observa amplitudinea impresionantă a coloanei în momentul în care a traversat zona complexului comercial amintit.

abonare newsletter