Actualitate

Aşteptarea a luat sfârşit. Noua bază sportivă din Gheorgheni se inaugurează vineri

Cu o întârziere de câteva săptămâni, Primăria Cluj-Napoca va inaugura vineri la prânz noua bază sportivă din Gheorgheni.

Potrivit unui comunicat de presă al municipalităţii, “vineri, 2 decembrie, începând cu ora 12.00, va avea loc inaugurarea Bazei Sportive Gheorgheni (strada Alexandru Vaida Voevod), în prezenţa vicepremierului Vasile Dîncu şi a primarului Emil Boc”.

Baza a fost amenajată în capătul cartierului Gheorgheni, pe locul fostului cartodrom, printr-o investiţie comună a primăriei şi Companiei Naţionale de Investiţii.


“Este vorba de o investiţie de peste 20 de milioane de lei, pe o suprafaţă de 10 hectare. Baza de agrement cuprinde mai multe terenuri de minifotbal, de baschet, de fotbal, terenuri de tenis, un amfiteatru în aer liber, o zonă de parc de aventură, o zonă de paint-ball, piste de atletism dar şi o sală unde se pot practica sporturi indoor, în principal popice şi tenis de masă. De asemenea, a fost construită o sală multifuncţională, unde pot fi organizate evenimente”, spun reprezentanţii Primăriei Cluj-Napoca.

Accesul în Parcul Gheorgheni şi utilizarea terenurilor sportive vor fi gratuite, însă pentru a preîntâmpina aglomeraţia şi eventualele inconveniente, primăria va stabili un sistem de programare şi rezervare în baza căruia să se facă accesul pe terenurile de sport şi în sala multifuncţională.

Ultimele Stiri
abonare newsletter