Actualitate

Când se ţine Untold în 2017 - VIDEO

Organizatorii Untold au anunţat data când va avea loc cea de-a treia ediţie a festivalului.

Potrivit lui Bogdan Buta, directorul festivalului, Untold va avea loc între 3 şi 6 august 2017.

“Ne bucurăm că Untold a devenit într-un timp destul de scurt un adevărat fenomen. Este tot mai apreciat. Dacă am avut susţinerea publicului de la prima ediţia, am primit premii, diverse laude de la artişti, manageri, organizatori de mari festivaluri sunt surprinşi că am ajuns la nivelul lor sau chiar să-i depăşim într-un timp aşa de scurt. Ne bucurăm şi chestia asta ne obligă să ne autodepăşim şi vă promitem că vom avea o nouă ediţie şi mai reuşită decât anii trecuţi. Am consultat astrele şi magicianul Untold şi am zis că cea mai bună lună pentru ediţia de anul viitor este tot luna august. Cea de-a treia ediţie a Festivalului Untold se va desfăşura între 3 şi 6 august 2017”, a spus Buta.


Adrian Chereji a spus că fanii adevăraţi Untold vor avea şansa vineri să cumpere primele 5000 de abonamente la preţul de 333 de lei plus taxe.

Pentru ediţia de anul viitor abonamentele vor costa 550 de lei plus taxe.


În ceea ce priveşte ediţia din 2016, Buta a spus că în cele patru zile de festival au participat peste 300.000 de fani din întreaga lume din 60 de ţări. Cei mai mulţi au venit din Marea Britanie, Statele Unite ale Ameriii, Germania şi Olanda.


“Peste 30.000 au fost de peste hotare, un lucru foarte bun pentru România şi Cluj-Napoca, oraş promovat şi mai mult peste hotare”, a conchis Buta.

Organizatorii Untold au lansat, miercuri seară, la Cinema "Florin Piersic" din Cluj-Napoca, aftermovie-ul ediției 2016, film regizat de olandezul Stijn Verlinde.

Ultimele Stiri
abonare newsletter